Hoewel de inhoud van deze website zorgvuldig is samengesteld en regelmatig wordt geactualiseerd, aanvaardt Koelklimaattechniek geen aansprakelijkheid voor mogelijke incompleetheid of onjuistheden van de informatie. We behouden het recht voor om noodzakelijke wijzigingen te allen tijde en zonder voorafgaande kennisgeving door te voeren.

Hoe gaat de Koelklimaattechniek om met uw persoonsgegevens?
Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren.

Wilt u een brochure aanvragen? Of een nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u uw persoonsgegevens in een formulier invullen. Bijvoorbeeld uw naam, adres, woonplaats en (e-mail)adres.

Koelklimaattechniek gebruikt uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Heeft u bijvoorbeeld uw naam en adres ingevuld om een brochure te ontvangen? Dan gebruikt Koelklimaattechniek uw gegevens niet om u ook andere brochures toe te sturen.

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

De gegevens kunnen wel worden gebruikt voor opsporing. Bijvoorbeeld als iemand via de site strafbare feiten pleegt of strafbare uitlatingen doet.

Koelklimaattechniek bewaart persoonsgegevens niet langer dan nodig is voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten.

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Neem contact op

Vul dit formulier in en wij nemen zsm. contact met u op

0

Start typing and press Enter to search