Levering van uw airconditioning

Wij maken het gemakkelijk voor u

Als u een keuze heeft gemaakt in de webwinkel en u wilt de airco bestellen, dan kunt in het bestelproces uw voorkeur aangeven voor levering. Dit kunt u opgeven bij opmerkingen.

  • Leveren gratis van maandag t/m vrijdag.
  • Leveren op locatie naar keuze. Wij leveren en installeren ook in Vlaanderen (muv Oost- en West-Vlaanderen en onder Brussel), vraag naar de voorwaarde.
  • Bel service. (Wij bellen u, indien gewenst, een dag voor levering)
  • Wilt u de montage erbij, dan kunt u voor of na levering een afspraak maken voor de montage van uw airconditioning.
  • Woont u ver van onze bedrijfslocatie en u wilt ook graag een montage, dan adviseren wij u een installatiebedrijf in uw omgeving te benaderen.
  • Koelklimaattechniek monteert tot maximaal 90 km van Boxtel, berekening volgens de snelste route.
dekra

Wij zijn een F-Gassen gecertificeerd bedrijf

De installatie mag in het kader van milieubescherming uitsluitend plaatsvinden door daartoe gecertificeerde bedrijven (F-gassen certificaat).

Met een F-Gassencertificaat laten wij u zien dat wij een hoogwaardige kwaliteit bieden en voldoen aan de Europese en Nederlandse wettelijk gestelde eisen.
Een erkende installateur garandeert een optimale aansluiting, voorkomt emissies van koudemiddelen en is op de hoogte van alle (technische) eisen, waaraan elke installatie moet voldoen.

Tot 1 januari 2010 was er in Nederland de STEK erkenning met eigen STEK logo, maar de regeling is door Europese wetgeving gewijzigd. Vanaf 1 januari 2010 is in Europees verband de F-gassen verordening van kracht geworden. Bedrijven die met deze gassen werken moeten F-gassen gecertificeerd zijn. Het ministerie van VROM heeft onafhankelijke (examen-) instituten aangewezen om bedrijven te erkennen voor het verrichten van deze handelingen.

Wilt u een prijsopgaaf voor onderhoud of de reparatie van uw airconditioning?
Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact op

Vul dit formulier in en wij nemen zsm. contact met u op

0

Start typing and press Enter to search