Onderhoud van uw
airconditioning

Aircoservice

Onze aircoservice bestaat uit de installatie, het onderhoud en de reparatie van uw airconditioning. Daarnaast kunt u een onderhoudscontract afsluiten, waarbij Koelklimaattechniek eens per jaar langskomt om uw airconditioning van het broodnodige onderhoud te voorzien.

Om u optimaal te laten genieten van de airconditioning in uw huis of bedrijf, zorgen wij er graag voor dat uw airconditioning in topconditie is. Een airco is onderhoudsvriendelijk, echter niet onderhoudsvrij, daarom kunt u een onderhoudovereenkomst bij ons afsluiten. Enkele voordelen van onderhoud zijn onder andere:

  • 5 jaar fabrieksgarantie geldt bij een gedegen onderhoud door een geceritficeerd bedrijf.
  • Minimalisering van dure en onverwachte storingen.
  • Langere levensduur door tijdig preventief onderhoud.
  • Periodieke installatie analyse door ervaren en gespecialiseerde koelmonteurs.

U heeft al een servicecontract vanaf € 135,- incl. BTW per jaar bij een Standaard Split Airco.

Bij Multi-split, dus met meer binnenunits, vanaf €60,- incl. BTW per jaar per losse binnenunit.

Deze prijs in afhankelijk van type en inhoud.

dekra

Wij zijn een F-Gassen gecertificeerd bedrijf

De installatie mag in het kader van milieubescherming uitsluitend plaatsvinden door daartoe gecertificeerde bedrijven (F-gassen certificaat).

Met een F-Gassencertificaat laten wij u zien dat wij een hoogwaardige kwaliteit bieden en voldoen aan de Europese en Nederlandse wettelijk gestelde eisen.
Een erkende installateur garandeert een optimale aansluiting, voorkomt emissies van koudemiddelen en is op de hoogte van alle (technische) eisen, waaraan elke installatie moet voldoen.

Tot 1 januari 2010 was er in Nederland de STEK erkenning met eigen STEK logo, maar de regeling is door Europese wetgeving gewijzigd. Vanaf 1 januari 2010 is in Europees verband de F-gassen verordening van kracht geworden. Bedrijven die met deze gassen werken moeten F-gassen gecertificeerd zijn. Het ministerie van VROM heeft onafhankelijke (examen-) instituten aangewezen om bedrijven te erkennen voor het verrichten van deze handelingen.

Wilt u een prijsopgaaf voor onderhoud of de reparatie van uw airconditioning?
Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact op

Vul dit formulier in en wij nemen zsm. contact met u op

0

Start typing and press Enter to search